У кума Порошенка посміялися зі ще одного проколу путінської пропаганди
Категорія
Події
Дата публікації

У кума Порошенка посміялися зі ще одного проколу путінської пропаганди

У кума Порошенка посміялися зі ще одного проколу путінської пропаганди
Джерело:  online.ua

У Інформаційних військах України, які є проектом очоленого Юрієм Стецем Міністерства інформаційної політики, посміялися над черговим проколом російської пропаганди, який на цей раз пов'язаний з розслідуванням катастрофи малайзійського лайнера МН17 над Донбасом в 2014 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter ІнфоВійська України.
У Стеця, який є кумом президента України Петра Порошенка, проаналізували матеріали ЗМІ з розслідування загибелі літака. Так в жовтні 2015 року РосЗМІ писали, що, згідно з повідомленням російського концерну "Алмаз-Антей", що об'єднує підприємства з розробки та випуску озброєнь, Boeing збили ЗСУ з Зарощенського.
Однак в звіті Міжнародної слідчої групи (JIT) від 28 вересня 2016 року говориться, що територію Зарощенського в 2014 році контролювали так звані "ополченці".
У відповідь на це 28 вересня в РосЗМІ з'явилася новина про те, що "експерименти "Алмаз-Антей" підтверджують, що Boeing був збитий з території, підконтрольній ЗСУ".




"РФ: Алмаз-Антей вказав на Зарощенське
JIT: Зарощенське контрол рос бойовики
РФ: ок, тоді не Зарощенське, а просто територія ЗСУ", - прокоментували прокол путінської пропаганди у Стеця.
Як повідомляв ONLINE.UA, в звіті Міжнародної слідчої групи йдеться, що ракетную установку "Бук", з якої збили Boeing MH17 на Донбасі в липні 2014 року, доставили з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?