Тука зробив гучну заяву щодо гарячої точки на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Тука зробив гучну заяву щодо гарячої точки на Донбасі: з'явилося відео

Тука зробив гучну заяву щодо гарячої точки на Донбасі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що Станицю Луганську можуть виключити зі списку з розведення військ на лінії розмежування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Еспресо.TV" в YouTube.
За словами Туки, така ймовірність існує як через протести місцевих жителів, так і через спроби прориву ДРГ противника на підконтрольну українській владі територію.
"В Станиці Луганській була спроба атаки ДРГ, може бути, що Станиця буде виключена з переліку або перенесені терміни, це все живе діло, щось говорити заздалегідь складно", - сказав чиновник.
Заступник міністра підкреслив, в "рамкових угодах" з розведення військ йдеться тільки про ті три ділянки, де відсутні населені пункти.
"По-перше, в Мінських угодах йдеться про те, що в зонах розведення будуть відсутні населені пункти, електростанції. По-друге, мова йде про Збройні сили України, але не про прикордонників та підрозділи Міністерства внутрішніх справ", - сказав Тука.


Він назвав реакцію місцевих жителів Станиці Луганської щодо можливого розведення військ занадто емоційною.
"Чесно кажучи, це занадто емоційні все сплески від місцевих жителів, я переконаний в цьому", - додав Тука.
Як повідомляв ONLINE.UA, жителі Станиці Луганської обурилися через можливе відведення ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?