У самому центрі Києва гриміли вибухи гранат: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У самому центрі Києва гриміли вибухи гранат: опубліковані фото

У самому центрі Києва гриміли вибухи гранат: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 29 вересня в Києві біля ресторану на Парковій дорозі прогриміло два вибухи, інформації про потерпілих не надходило.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в місті Києві.
Вибухи пролунали близько години ночі навпроти центрального входу в ресторан.
"В результаті вибуху пошкоджена бруківка, посічена частина стіни закладу, розбите скло. Постраждалих в результаті вибуху немає", - сказано в повідомленні.
Також наголошується, що правоохоронці вилучили металеві фрагменти гранати "Ф-1" на місці інциденту. При цьому другий вибуховий пристрій поки не встановлено, відзначають у відомстві.
Відомості про вибух внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу.
Згідно з інформацією джерел "Обозревателя", вибухи сталися біля ресторану преміум-класу "Лео".
Як повідомляв ONLINE.UA, близько 15:30 27 вересня в центрі Києва були чутні гучні гарматні залпи, що викликало бурхливу реакцію користувачів соцмереж.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?