У Путіна злякалися гучної заяви США: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна злякалися гучної заяви США: в соцмережах сміються

У Путіна злякалися гучної заяви США: в соцмережах сміються
Джерело:  Bloomberg

Представник Держдепартаменту США Джон Кірбі заявив, що екстремістські угруповання з Сирії з великою часткою ймовірності будуть розширювати географію своїх атак, зокрема, в містах Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.
"Екстремістські групи використовуватимуть вакуум в Сирії, щоб розширити свої операції, які будуть включати в себе, без сумніву, нападу на російські інтереси, можливо, на російські міста", - сказав він.
Кірбі також прокоментував можливі наслідки скасування угоди Росії і США щодо Сирії.
"Росія буде відводити війська додому в мішках для трупів, росіяни будуть продовжувати втрачати ресурси, навіть, мабуть, більше ресурсів", - зазначив представник Держдепартаменту США.
Речник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова у відповідь на це заявила, що застереження Держдепартаменту США схожі на команду "фас".
"А вам не здається, що подібне черевомовлення про "трупи в мішках", "теракти в російських містах" і "втрати літаків" більше схоже на команду "фас", ніж на коментар дипломата?», - написала Захарова в Facebook.
Відзначимо, що в мережі коментар Захарової висміяли:





Як повідомляв ONLINE.UA, в Держдепартаменті США раніше заявили, що Сполучені Штати припинять взаємодію з Росією щодо Сирії, якщо РФ не відновить там режим припинення вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?