Україна нарешті "позбулася" одіозного радника Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна нарешті "позбулася" одіозного радника Путіна

Україна нарешті "позбулася" одіозного радника Путіна
Джерело:  online.ua

У Національній академії наук прийнято рішення про позбавлення громадянина РФ Сергія Глазьєва почесного звання іноземного члена-академіка НАН України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook академіка Національної академії наук України, екс-міністра економіки Богдана Данилишина.
Відзначимо, що Сергій Глазьєв є радником президента Росії Володимира Путіна, його неодноразово пов'язували з посяганням на територіальну цілісність України.
«Загальні збори відділення економки НАН України проголосували за позбавлення Сергія Глазьєва почесного звання іноземного члена (академіка) НАН України. Тепер справа за Загальними зборами всієї Академії», - написав Данилишин.
«Сподіваюся, що Президія НАНУ збере їх негайно, а не чекатиме ще 2 роки, як це було з попереднім зверненням Відділення економіки з приводу Глазьєва, що було озвучено ще в липні 2014 року», - додав Данилишин.
Як повідомляв ONLINE.UA, радник російського президента Володимира Путіна Сергій Глазьєв по-хамськи прокоментував свої переговори про Крим і так звану "Новоросію", які оприлюднили в Генеральній прокуратурі України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?