У Львові бійці АТО змусили міськраду закритися: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові бійці АТО змусили міськраду закритися: з'явилося фото

У Львові бійці АТО змусили міськраду закритися: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Бійці АТО змусили Львівську міськраду закритися, оскільки не було знайдено компроміс в питанні виділення земельних ділянок для учасників бойових дій на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZIK.
Після декількох годин переговорів міські обранці так і не змогли домовитися з учасниками АТО щодо змін до проекту постанови "Про захист інтересів учасників АТО, вихідців зі Львова", яка передбачала виділення 48 га землі бійцям.
"Консолідованої позиції немає", - заявив секретар ради Анатолій Забарило і додав, що член міжфракційної групи, що займається проблемами учасників АТО, Олена Пасевич має певні пропозиції.
"Багато було переговорів. Ми розуміємо, що на квартирній черзі перебуває 2200 учасників АТО, і повинні запропонувати рішення для всіх хлопців. Ми з міжфракційною групою ставимо перед собою завдання за два тижні запропонувати комплексну програму до 2020 року, щоб вирішити питання забезпечення земельними ділянками, або квартирами, або передбачити монетизацію замість житла або землі", - сказала Пасевич.
Вона зазначила, що у бійців є ряд зауважень до запропонованого сьогодні рішення, тому що воно не вирішує питання кожного з учасників АТО.



Учасник АТО Сергій Дячишин заявив, що бійці не дадуть депутатам працювати, поки вони не почнуть розглядати їх питання.


Таким чином секретар міськради Анатолій Забарило оголосив перерву до 10.00 30 вересня, щоб змогла попрацювати спільна робоча група.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Херсоні затримали за підозрою в корупції в.о. заступника мера міста Аркадія Підлісного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?