Бойовики ДНР розбирають блокпости на лінії поділу: соцмережі зловтішаються
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР розбирають блокпости на лінії поділу: соцмережі зловтішаються

Бойовики ДНР розбирають блокпости на лінії поділу: соцмережі зловтішаються
Джерело:  online.ua

Так звана "народна міліція" ЛНР в рамках підготовки до розведення сил на Донбасі почала демонтаж блокпостів в районах Станиці Луганської і Золотого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
"У підрозділах "народної міліції" ЛНР тривають підготовчі заходи щодо організації розведення сил і засобів в двох районах ЛНР - в районі населених пунктів Станиця Луганська і Золоте. Сьогодні проводяться роботи по демонтажу блокпостів в цих районах і перенесення їх на обумовлену в Мінських угодах відстань, а також проводилося розмінування ділянки місцевості в районі населеного пункту Золоте", - йдеться в повідомленні.
У соцмережах зловтішаються.
Так луганський блогер Савелій Вассерман на своїй сторінці в Facebook написав: "Зрада! Ніж в спину нашій "республіці"! Хто посмів? Запитали народ? Ми на референдум ходили за що? Герої поклали стільки хлопців... Поклали, щоб відкрити шлях карателям? Вже зараз, кажуть, автобуси 10 шт. стоять напоготові з правим сектором - це ті самі, які їхали в квітні в Луганськ. Стояли вони два роки і тепер приїдуть всіх нас вирізати. Хто цей зрадник хто віддав команду знімати пости? Треба терміново блокувати рух народної міліції, щоб вона нікуди не йшла. Виводьте людей! Хунта, карателі, Донбас, геноцид".


Як повідомляв ONLINE.UA, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгий Тука заявив, що Станицю Луганську можуть виключити зі списку з розведення військ на лінії розмежування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?