Україна отримала від Європи важливий сигнал про підтримку
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна отримала від Європи важливий сигнал про підтримку

Україна отримала від Європи важливий сигнал про підтримку
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства юстиції Павло Петренко провів робочу зустріч з єврокомісаром Йоганнесом Ханом, який позитивно відгукнувся про хід українських реформ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Зустрівся з Європейським комісаром з питань європейської політики сусідства і переговорів із розширення Йоганнесом Ханом. Обговорили стан проведення реформ в Україні", - написав він.
За його словами, особливу увагу єврокомісар приділив реформі виконавчої служби та запуску інституту приватних виконавців, які зараз проводить Мін'юст. Хан підкреслив, що це саме ті зміни, яких чекає європейський інвестор і які потрібні для європейського бізнесу. "Адже комфортний і сприятливий бізнес-клімат можливий тільки тоді, коли інвестори мають гарантії безпеки і повернення своїх активів", - додав Петренко.
"Пан Хан також позитивно оцінив і інші реформи, які реалізує Мін'юст. Приємно, що ми маємо спільну позицію і схоже бачення подальшого внесення змін в Україні", - зазначив міністр.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?