Музикант-друг Путіна показав "президентську" віолончель: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Музикант-друг Путіна показав "президентську" віолончель: в соцмережах сміються

Музикант-друг Путіна показав "президентську" віолончель: в соцмережах сміються
Джерело:  fontanka.ru

Відомий російський віолончеліст і друг президента РФ Володимира Путіна Сергій Ролдугін показав журналістам віолончель роботи Антоніо Страдіварі, про яку розповідав в інтерв'ю президент Володимир Путін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Фонтанку".
Ролдугін не тільки продемонстрував музичний інструмент "Стюарт" під час прес-конференції, але і зіграв на ньому.
"Це один з інструментів, які Будинок музики має в своїй власності. Інструмент куплений на кошти благодійників і буде переданий державі. Поки я сам граю на "Стюарті", а потім він буде переданий комусь із хлопців і дівчат", - сказав друг Путіна.

У квітні 2016 року Путін розповів, що Ролдугін купив віолончель "Стюарт", створену італійським майстром Антоніо Страдіварі в 1732 році. Придбання обійшлося в $12 млн. Про це президент РФ розповів, коментуючи "панамський скандал": журналісти звинуватили Ролдугіна в тому, що аж до 2015 року він володів офшорними компаніями з обігом у кілька мільярдів доларів. За словами Путіна, насправді всі гроші Ролдугін направив на придбання музичних інструментів.


У мережі сміються.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ролдугін заявив, що охорона лідера США Барака Обами боїться залишати його наодинці з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?