Європа проводитиме тренінги для українських суддів
Категорія
Політика
Дата публікації

Європа проводитиме тренінги для українських суддів

Європа проводитиме тренінги для українських суддів
Джерело:  online.ua

Міністерство юстиції провело зустріч з єврокомісаром Вірою Юровою, яка запевнила українську сторону в підтримці проведених в країні реформ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави міністерства Павла Петренка.
"Під час зустрічі з єврокомісаром з питань юстиції, прав споживачів і гендерної рівності Вірою Юровою обговорили одну з найважливіших і актуальних зараз для України реформ - судову. Ми визначили конкретні потреби, які зараз виникають на різних етапах впровадження змін в системі правосуддя. Єврокомісар запевнила нас, що європейська сторона готова підлаштуватися під наші потреби для забезпечення щоденної спільної роботи", - написав він.
Він додав: "Наші європейські колеги готові нам допомагати в цій сфері. Вже запланований курс тренінгів для майбутніх суддів Верховного суду, в ході яких вони отримають додаткові знання і навички, які мають судді верховних судів в Європі. Зокрема, з європейського права і практик ЄСПЛ".
"Також ми обговорили стратегічний план продовження основного проекту ЄС в напрямку співпраці з Мін'юстом під назвою "Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні", - зазначив глава відомства.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?