У Москві радикали знову атакували фотовиставку про бійців АТО: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві радикали знову атакували фотовиставку про бійців АТО: з'явилося відео

У Москві радикали знову атакували фотовиставку про бійців АТО: з'явилося відео

У Москві радикали знову атакували фотовиставку білоруського фотографа Олександра Васюковича, присвячену українським військовим, які загинули під час війни на Донбасі, увірвавшись в Сахаровський центр з банкою штучної крові і вимогою закрити виставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сахаровського центру.
"Вибачте, у нас немає часу відповідати на дзвінки і коментарі, нас тут громлять в прямому ефірі. Прийшли: депутат з "банкою крові", люди в камуфляжі і казаки. Кричать "мочи козлів, рятуй Росію", - йдеться в повідомленні.
На відео, що з'явилося на сайті російського пропагандистського каналу Рен.ТВ, показана група людей, які обурюються тим, що їх не пустили всередину будівлі, де вони хотіли "висловити свою зневагу". Серед "активістів" був помічений скандально відомий депутат Московської міської думи Дмитро Захаров, який ініціював судове переслідування директора Української бібліотеки Наталії Шаріної.
"Ці карателі вбивали дітей Донбасу. Але не показується реальна ситуація, що це вбивці. Сьогодні, до речі, річниця побоїща в Бабиному Яру, де бандерівці вбивали людей. Я хочу вручити організатору цієї фотовиставки цю банку "з кров'ю дітей Донбасу", - сказав Захаров.
У кадрі також показаний одягнений в камуфляж чоловік, який повторював тези кремлівської пропаганди про Україну.


Як повідомляв ONLINE.UA, соцмережі підірвав опублікований фотоальбом мінського фотографа Олександра Васюковича про загиблих українських бійців на війні на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?