Скандал з московською фотовиставкою про бійців АТО: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з московською фотовиставкою про бійців АТО: з'явилися нові подробиці

Скандал з московською фотовиставкою про бійців АТО: з'явилися нові подробиці
Джерело:  Погляд

Московські правоохоронці зупинили роботу виставки "Прямий погляд" в Сахаровському центрі, де були представлені фотографії, присвячені загиблим під час війни на Донбасі українським воякам.
Про це заявила прес-секретар центру Поліна Філіппова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "Взгляд".
Радикали в перебігу дня кілька разів атакували експозиції виставки. «Дуже важко визначити, що саме відбувається. Спочатку приходили люди, які ніяк себе не ідентифікували, крім того, що вони постраждали від війни на Донбасі. Говорили, що у них воювали друзі, діди, зірвали аркуші паперу, які ми повісили замість знищених вчора робіт, з текстом, що заміщає фотороботи», - сказала Філіппова.
В результаті правоохоронці вивели з виставкового залу відвідувачів і зупинили роботу виставки.
Користувачі мережі здивувалися такому завершенню виставки. Відомий український фотограф Віктор Марущенко: "У Москві закрили ще одну фотовиставку в Центрі Сахарова, "Прямий погляд", про АТО. Спершу облили фарбою, тільки що закрили".
Akhra Ajinjal: "Фотограф як ворог імперії" - пора дисертації писати".
Sergey Kosarev: "Дивно. Як її взагалі відкрили. Може, саме заради "такого закриття"?"
Sergii Morgunov: "Зате для артистів відмінний інформпривід".
Irina Navolneva: "Му**ки, блін".
Нагадаємо, раніше активіст увірвався в приміщення, де проходила фотовиставка, і почав зафарбовувати балончиком з фарбою фотографії загиблих українських бійців.
Як повідомляв ONLINE.UA, пізніше радикали увірвалися в Сахаровський центр з банкою штучної крові і вимогою закрити виставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?