Путін привітав велелюбного друга: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін привітав велелюбного друга: в соцмережах сміються

Путін привітав велелюбного друга: в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін привітав колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі з 80-річчям, що викликало бурхливу реакцію серед користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Відзначимо, що в день народження італійського політика Володимир Путін надіслав вітальну телеграму, а також провів телефонну розмову з ним.
"Дорогий Сільвіо, прийми найщиріші вітання з нагоди твого 80-річчя. Від щирого серця бажаю тобі доброго здоров'я, гарного настрою, щастя, благополуччя і успіхів. Упевнений, що притаманні тобі енергія, стійкість і оптимізм допоможуть повністю видужати після перенесеної операції. Хотів би знову підтвердити, що в Росії ти користуєшся глибокою повагою як мудрий і далекоглядний державний діяч, дуже багато зробив для розвитку партнерських зв'язків між нашими країнами. Важливо, що і сьогодні ти словом і ділом сприяєш відновленню повноформатного діалогу Росії з Італією і Євросоюзом в цілому. Щиро дорожу нашою перевіреною роками дружбою. В очікуванні нових зустрічей, твій Володимир Путін", - наводить сайт російського уряду текст телеграми.
Користувачі мережі посміялися над новиною. Так, Sveta Barvinskay написала: "Друган".
miramisteen: "У путінській Росії люди живуть 71 рік (в середньому в Італії-83 роки) і їх ніхто не привітає".
Velikiy PUzdets: "Ну ось і все. Пі *** ць, отже, скоро Кабальєро Сільвіо ... Ну, у Путіна вже традиція така - кому здоров'я забажає, тому кирдик!".
Відзначимо, що Сільвіо Берлусконі має в Італії репутацію екстравагантного, велелюбного, людини, яка пристрасно захоплюється. Так, в 2014 році ходили чутки про майбутнє весілля Сільвіо Берлусконі з 28-річною танцівницею і співачкою, подругою його дочки Франческою Паскалі.
Також був гучний скандал через участь неповнолітньої танцівниці Рубі в секс-вечірці на віллі Берлусконі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі посміялися над участю російського президента Володимира Путіна в церемонії нагородження переможців другого етапу міжнародної Чорноморської регати великих вітрильних суден в Сочі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?