У мене б всі сиділи: в Україні озвучили радикальну програму для глави ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

У мене б всі сиділи: в Україні озвучили радикальну програму для глави ГПУ

У мене б всі сиділи: в Україні озвучили радикальну програму для глави ГПУ
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Сергій Іванов пояснив, що на місці Генерального прокурора України  Юрія Луценка  він би посадив кілька попередніх Генпрокурорів, а також проросійських чиновників і політиків.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Я б посадив попередніх трьох генпрокурорів. Я б посадив більшу частину Конституційного суду, тих суддів, що вручили Януковичу булаву авторитарного правителя. У мене б сіли багато суддів, і - так - я б посадив всіх сепаратистів! Всіх депутатів Луганської та Донецької облрад, які підтримали так звані референдуми, "російську весну". Затримував б їх, домагався арешту і вимагав максимального терміну покарання, передбаченого відповідною статтею КК", - заявив Іванов.


"Ось недавно мені прислали чудову фотографію Сергія Івановича Кравченка, колишнього мера Луганська. Він в Карлових Варах з коляскою вигулює чи власну личинку, чи то личинку його личинки. І давайте згадаємо, хто такий Сергій Іванович Кравченко. Спочатку це - воєнком, потім - глава Кам'янобрідської районного ради Луганська, потім два терміни - мер. Звідки тут гроші?... Ось такі люди гуляють по досить дорогому курорту, і у мене такі люди не перебували б на волі. І я, природно, посадив би тих людей, які цих сепаратистів не посадили", - продовжив він.


"У мене б всі сиділи: Мураєв сидів би, Рабинович сидів би. Російські пропагандисти сиділи б, Шувалов і Столярова (пов'язані з каналом "Інтер", - ONLINE.UA)", - резюмував блогер.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: На місці Луценка я посадив би трьох генпрокурорів і всіх сепаратистів з Ради - Сергій Іванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?