Аваков зробив нову гучну заяву про українських поліцейських: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков зробив нову гучну заяву про українських поліцейських: опубліковано відео

Аваков зробив нову гучну заяву про українських поліцейських: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков висловив співчуття з приводу своєї  заяви про презумпцію правоти поліцейського в день трагедії в Дніпрі, коли екс-боєць "Торнадо" Олександр Пугачов розстріляв двох патрульних.


"Можливо, я даремно заявив про презумпцію правоти поліцейського саме в цей день. Просто емоції були на піку і накипіло. Про це слід було все одно сказати, але, можливо, про це потрібно було говорити окремо", - заявив Аваков в ефірі телеканалу "1 +1 ".


Він також висловив упевненість в тому, що поліцейські повинні не тільки нести відповідальність перед суспільством, а й мати права.


"Суспільство найняло поліцейських. Поліцейські - слуги народу, ви їм дали роботу і попросили: "Ось ваша форма, ось ваш закон, ось ваші обов'язки, ось ваша зброя - служіть"... Але до відповідальності, яку ми даємо поліцейським, потрібно дати і права ", - заявив міністр внутрішніх справ.


Аваков також додав, що дисципліна суспільства в спілкуванні з правоохоронцями - це відповідальність кожної людини, і потрібно обмежити себе, щоб побудувати нову поліцію.


"Я хочу, щоб ми, йдучи від старої міліції, пострадянської та постянуковічської, прописували нові правила - і відповідальності поліцейського, і дисципліни кожного громадянина", - сказав Аваков.


"Коли поліцейський говорить "руки на кермо", потрібно слухатися, а не говорити "пішов ти", - додав глава МВС.


"Раз ми хочемо нову поліцію, давайте себе теж трошки обмежувати", - закликав міністр внутрішніх справ України.




Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про нові деталі у справі підозрюваного у вбивстві патрульних поліцейських в Дніпрі Олександра Пугачова.


Всі  подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?