У бойовиків ДНР трапився гучний інцидент: списали на "українських диверсантів"
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР трапився гучний інцидент: списали на "українських диверсантів"

У бойовиків ДНР трапився гучний інцидент: списали на "українських диверсантів"

В окупованому Донецьку було пограбовано продуктовий склад бойовиків ДНР, які в свою чергу звинуватили в цьому "українських диверсантів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"Пограбування 26 вересня продсклада «1-го АК ДНР» в Донецьку (було вкрадено понад 1 тонну продовольства, у охорони було відібрано стрілецьку зброю) викликало широкий резонанс в «ДНР». У місті окупантами був введений план «Перехоплення». Згідно з інформацією «правоохоронців ДНР», наліт на склад здійснила «українська ДРГ», яка задіяла для пограбування кілька одиниць автотранспорту", - написав він.
Бойовики ДНР вважають, що українська група прибула з Макіївки.
"Згідно з «орієнтуванням», ДРГ нібито прибула з Макіївки, де наразі за вказівкою керівництва ДНР співробітники «МДБ» також проводять активні пошуки слідів «українських диверсантів», - зазначив Тимчук.
Нагадаємо, раніше бойовики ДНР заявили про затримання групи підлітків, яких вони підозрюють у скоєнні диверсій "на замовлення спецслужб України".
Як повідомляв ONLINE.UA, в ДНР заявили, що ватажок бойовиків Олександр Захарченко може помилувати неповнолітніх жителів Ясинуватої, яких звинувачують у скоєнні диверсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?