У мережі одним відео показали сепаратистів, яким дає гроші Кремль
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі одним відео показали сепаратистів, яким дає гроші Кремль

У мережі одним відео показали сепаратистів, яким дає гроші Кремль
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано іронічне відео, на якому показані сепаратисти з усього світу - з Донбасу, Придністров'я, Каталонії, Каліфорнії, Сомалі, які приїхали на «з'їзд сепаратистів» до Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Крим.Реалії".
"З колегами поспілкуватися": хто приїхав в Москву на з'їзд сепаратистів?», - сказано в коментарі до опублікованого відеоролика.
У відеосюжеті показані кадри з форуму «Діалог націй. Право народів на самовизначення і побудову багатополярного світу», який відбувся в Москві в Росії 25 вересня, куди приїхали представники сепаратистських рухів з багатьох країн, в тому числі і бойовики так званої «Новоросії».
У відеосюжеті відзначається, що на проведення форуму Кремль виділив 3,5 мільйона рублів.
Кадри на відео супроводжує музична тема Едварда Гріга «Шабаш відьом» з опери «Пер Гюнт».
Анна Куц: Народ їздить на всяку хер...ю, і чого тільки не говорить, аби не працювати, а на шару грошики отримувати.
Ремзі Люманов: Шабаш!!!
Natascha Ivanov: Жах!
Дмитро Шурхало: Добре музику підібрали)


Як повідомляв ONLINE.UA, українофобам, які втекли до Росії, не варто розраховувати в РФ на безпеку, що і демонструє приклад з вбивством в ресторані під Москвою ватажка сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна, вважає відомий український блогер Сергій Іванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?