Оприлюднено особисті дані росіян, які бомбардують Сирію
Категорія
Світ
Дата публікації

Оприлюднено особисті дані росіян, які бомбардують Сирію

Оприлюднено особисті дані росіян, які бомбардують Сирію
Джерело:  InformNapalm

Міжнародне волонтерське співтовариство InformNapalm зібрало дані на пілотів і штурманів російської авіагрупи, які бомбардують міста в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
"Можна скільки завгодно скликати Радбез ООН, проводити прес-конференції і висловлювати глибоку стурбованість, але злочинець не може понести покарання до тих пір, поки він не буде названий, а ступінь його провини не буде чітко визначений і доведений. Відповідальність за військові злочини і геноцид сирійського народу не може бути знеособлена, адже це означатиме, що злочинці уникнуть покарання. Справедливість може бути досягнута тільки якщо кожен, хто віддавав наказ, хто доставляв знаряддя до мети і хто здійснював скидання бомб, буде ідентифікований і притягнутий до персональної відповідальності", - йдеться в повідомленні.
У день річниці російської військової операції в Сирії волонтери готові поділитися результатом своєї роботи - даними 116 членів екіпажів ВКС РФ в Сирії. Всю інформацію про російських військових в Сирії зібрали в інфографіку, повний варіант якої можна переглянути за посиланням.
"Ми сподіваємося, що наші публікації змусять офіцерів ВКС РФ задуматися про наслідки і відмовитися від виконання злочинних наказів. Бути може, публікація цієї інфографіки зможе запобігти подальшому кровопролиттю і утримає військовослужбовців від повторення помилок", - зазначають волонтери.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Барак Обама і канцлер Німеччини Ангела Меркель назвали авіаудари російських військ по сирійському місту Алеппо "варварськими".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?