Спасибі Росії: Луценко розповів, як РФ допомогла знайти зрадників України
Категорія
Україна
Дата публікації

Спасибі Росії: Луценко розповів, як РФ допомогла знайти зрадників України

Спасибі Росії: Луценко розповів, як РФ допомогла знайти зрадників України
Джерело:  online.ua

У російській генеральній прокуратурі мимоволі допомогли українському наглядовому відомству визначити, хто з вітчизняних прокурорів зрадив Україну під час анексії Криму, заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Луценка в Facebook.
«Учора (29 вересня - Ред.) отримав листа від російського ГПУ. Дуже стурбовані нашим кримінальним переслідуванням за державну зраду прокурорів АР Крим. Доводять до мого відома, що в березні 2014 року в Ростові-на-Дону Янукович підписав Указ про вихід з громадянства України 590 осіб прокурорського складу», - повідомив Луценко.
«У зв'язку з цим є дві новини», - продовжив генпрокурор.
«1. Завдяки офіційному листу ГПУ РФ українські слідчі отримали незаперечний доказ провини 229 колишніх українських прокурорів, яким вже оголошено про підозру. Також ми тепер маємо всі дані про ще 291 зрадників. З огляду на це, я підписав подяку начальнику управління ГПУ РФ І. Каминіну», - написав Луценко.
«2. Двічі несудимий екс-президент Янукович намагається підвищити свій воровський статус. Від простого баклана він намагається піднятися до козирного фраєра. Але, щоб фуфло гнати, потрібні мізки», - продовжив генеральний прокурор.
«Мушу розчарувати і ГПУ РФ, і залітного шулера: на цьому Указі Президента України, крім підпису, повинна бути державна печатка. Її Янукович, на щастя, вкрасти забув. Федоровичу, двійка! Сідай», - резюмував Луценко і опублікував фотографії відповідних документів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Сергія Аксьонова на посаді голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим напередодні російської анексії, 27 лютого 2014 року, затвердив Віктор Янукович, який на той момент вже втік до Росії, але юридично залишався главою держави.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?