Ломаченко битиметься з непереможним боксером з Ямайки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко битиметься з непереможним боксером з Ямайки

Ломаченко битиметься з непереможним боксером з Ямайки
Джерело:  Ringside24.com

Чемпіон світу з боксу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко підписав контракт на бій з ямайським боксером Ніколасом Уолтерсом, який раніше не зазнав жодної поразки (26-0-1, 21 КО).
Як повідомляє ONLINE.UA, бій відбудеться 26 листопада в Лас-Вегасі на арені "The Chelsea inside The Cosmopolitan" і транслюватиметься в прямому ефірі на американському телеканалі НВО.
Промоутер Ломаченка і Уолтерса Боб Арум зазначив, що це буде чудовий бій двох нокаутерів.
"У любителів боксу з'явилася можливість відсвяткувати день Подяки, насолоджуючись переглядом найбільш очікуваного поєдинку року, що минає. Забудьте про вагові категорії Уолтерса і Ломаченка: більш 3/4 їх поєдинків завершилися нокаутами. Вони б'ють і перемагають як супертяжі! Тож ми знаємо, чим завершиться цей поєдинок. Питання лише в тому, хто з цих двох його закінчить", - сказав Арум.
Дивіться: Ломаченко у феєричному бою завоював новий чемпіонський титул: опубліковані фото і відео
Василь Ломаченко подякував Аруму за бій.
"Хочу подякувати НВО і Бобу Аруму за надану мені можливість випробувати себе в боях з кращими. Уолтерс, ти наступний в моєму списку!", - заявив Ломаченко.



Нагадаємо, Василь Ломаченко установив суперрекорд світового боксу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?