У Києві водій збив дитину і втік: з'явилося драматичне відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві водій збив дитину і втік: з'явилося драматичне відео

У Києві водій збив дитину і втік: з'явилося драматичне відео

У Києві водій збив дитину на пішохідному переході і втік з місця пригоди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook dtp.kiev.ua.
Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода сталася вдень 29 вересня на вул. Коцюбинського. Водій авто Кіа Черато, що їхав на високій швидкості, збив дівчинку, яка перебігала дорогу по пішохідному переходу.
Після скоєння наїзду на дитину водій зник з місця події. Постраждала з множинними травмами госпіталізована в хірургічну реанімацію лікарні "Охматдит".


Нагадаємо. 29 вересня в районі ВДНГ у Києві водій Lexus збив двох людей, в результаті чого обоє були госпіталізовані. Відзначається, що автомобіль їхав по зустрічній смузі руху, а постраждалі перебігали дорогу в невстановленому для цього місці.
Як повідомляв ONLINE.UA, 30 вересня в центрі Києва водій Daewoo Nexia влаштував дорожньо-транспортну пригоду, після чого спокійно покинув місце аварії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?