Ватажок ДНР в Москві побіг в українське місце: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Ватажок ДНР в Москві побіг в українське місце: з'явилося фото

Ватажок ДНР в Москві побіг в українське місце: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко був помічений в ресторані української кухні "Корчма Тарас Бульба" в Москві, що насмішило користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Ігоря Солов'я.
Так в мережі згадали одіозного ватажка харківського "Оплоту" Євгена Жиліна, якого вбили в підмосковному ресторані "Вітерець". "Незалежний" за версією Кремля від РФ ватажок угруповання ДНР Олександр Захарченко врахував досвід Жиліна і в ресторан "Вітерець" в Москві ні ногою", - написав Соловей.



"Але навіть незважаючи на показну перед камерами ненависть до України провідника "русского міра" на Донбасі, який приїжджав у Москву випрошувати гарантії власної безпеки і грошей, Захарченка між споживанням російських щей, кулеб'як і перепелів помітили мріючим про вишневий садочок (він вже придбав його в Криму), українську мовуі борщі з варениками...", - додав журналіст.


Dmitry Shevchenko: "Якась дивна, я б сказав, безсистемна розстановка хештегів".


Інший користувач, Ruslana Linnik згадала про творця мережі ресторанів "Корчма Тарас Бульба" Юрія Белойвана: "А Белойван про цю ганьбу знає?".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше О

лександр Захарченко осоромився в розмові про летальну зброю США

, назвавши її літальною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?