У США розгорається новий скандал з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

У США розгорається новий скандал з Трампом

У США розгорається новий скандал з Трампом
Джерело:  The Washington Post

З'ясувалося, що Благодійний фонд кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа з моменту заснування в 1987 році функціонував без належної ліцензії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.
"Відповідно до законодавства Нью-Йорка, де базується Фонд Трампа, будь-яка благодійна організація, яка отримує більше $25 тис на рік від громадськості, повинна заздалегідь оформити особливий вид реєстрації. Такі великі благодійні організації, як у Трампа, також повинні щорічно проходити сувору аудиторську перевірку, яка повинна з'ясувати, крім усього іншого, чи були витрачені виділені на благодійність гроші для особистої вигоди його (фонду. - ред.) посадових осіб", - йдеться в повідомленні.
При цьому з 1987 по 2006 рік тільки один Трамп вніс до Фонду близько $5,4 млн, але за час існування організація отримувала великі суми пожертвувань і від інших осіб.
Генпрокурор Нью-Йорка Ерік Шнейдерман розглядає законність збору грошей Фондом Трампа і, в разі, якщо виявиться, що збір був незаконним, діяльність організації може бути негайно припинена, а кандидата в президенти США можуть змусити повернути всі отримані Фондом гроші.
Експерти підкреслюють, що відсутність необхідної документації можна пробачити для дуже маленьких сімейних фондів, але не для мільярдера на кшталт Трампа.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі знайшли "компромат" на кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, який пояснює його скандальну поведінку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?