З'явилося відео з французького авіаносця, який б'є по ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео з французького авіаносця, який б'є по ІДІЛ

З'явилося відео з французького авіаносця, який б'є по ІДІЛ
Джерело:  BFM TV

З'явився відеозапис з борту авіаносця "Шарль де Голль», який Франція задіяла проти угруповання "Ісламська держава" 29 вересня в районі іракського міста Мосул.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео французького телеканалу BFM TV.
«Прибуття авіаносця в район бойових дій втричі збільшує кількість французьких бойових літаків, здатних завдавати ударів (по позиціях ІДІЛ - ред.)», - розповів в інтерв'ю телеканалу дивізійний генерал Вінсент Деспорт.
Наразі авіаносець перебуває в східній частині Середземного моря, неподалік від узбережжя Кіпру. З нього застосовувалися палубні винищувачі Rafale.


Зараз на аеродромах в Йорданії і ОАЕ базуються 12 літаків ВПС Франції, які беруть участь в атаках на терористів ІДІЛ в складі міжнародної коаліції на чолі з США.
Нагадаємо, терористи "Ісламської держави" очолюють світовий рейтинг насильства серед недержавних суб'єктів. Примітно, що третє місце займають бойовики ДНР, і сьоме - бойовики ЛНР.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ісламісти напали на армійський штаб в штаті Джамму і Кашмір, в результаті чого 17 індійських солдатів загинули, ще близько 30 поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?