Путін хоче величі, його просто розпирає: в Росії зробили сумний прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін хоче величі, його просто розпирає: в Росії зробили сумний прогноз

Путін хоче величі, його просто розпирає: в Росії зробили сумний прогноз
Джерело:  Крим.Реалії

Російський журналіст Олександр Сотник

вважає, що президент РФ Володимир Путін в своєму прагненні до величі хоче дійти до повноцінного зіткнення з Заходом, тому не виключені провокації в переддень виборів президента США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"Крим. Реалії"

.


"Так, спочатку він (Володимир Путін - ONLINE.UA) дійсно хотів домогтися визнання з боку Європи і США. Але зараз, я думаю, він уже зрозумів, що цього визнання не буде, і вирішив увійти в історію не просто як "поганий хлопець", а як найгірший хлопець всіх часів і народів. Він хоче нехай негативної, але величі. Його просто розпирає від цього", - сказав Сотник.


"Звичайно, до останнього моменту він буде боятися натиснути на кнопку сам, але логіка війни може змусити його до цього. Тут велику роль відіграє особистісний фактор. Путін ненавидить Захід. При цьому у мене є відчуття, що найсерйозніші провокації можуть трапитися в переддень американських виборів", - додав він.


Нагадаємо, що вибори в США відбудуться 8 листопада 2016 року.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст

Віталій Портников висловив припущення, що в Росії створюються ідеальні умови для палацового перевороту і повалення Путіна

, що його може почати В'ячеслав Володін, якого глава Кремля запропонував на посаду спікера Держдуми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?