Порошенко і прем'єр Нідерландів поговорили про MH17: стали відомі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко і прем'єр Нідерландів поговорили про MH17: стали відомі деталі

Порошенко і прем'єр Нідерландів поговорили про MH17: стали відомі деталі
Джерело:  president.gov.ua

В ході візиту до Ізраїлю президент України Петро Порошенко обговорив з главою уряду Нідерландів Марком Рютте доповідь міжнародної слідчої групи про причини катастрофи Boeing MH17 на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.
Український президент зійшовся з прем'єром Нідерландів в думці про те, що необхідно розслідувати катастрофу до кінця і покарати винних у катастрофі літака. Рютте розповів, що посол Росії в Нідерландах був викликаний в Міністерство закордонних справ.
Порошенко наголосив на важливості збереження єдності країн Європейського союзу для продовження санкцій проти Росії до моменту повного відновлення територіальної цілісності України.
"Рютте наголосив на важливості якнайшвидшого надання українцям безвізового режиму. Співрозмовники скоординували зусилля з метою прискорення вирішення питання ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, в доповіді міжнародної слідчої групи переконливо доводиться, що ракетна установка "Бук", з якої збили "Боїнг", була доставлена ​​з Росії, а потім відвезена назад в РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава МЗС Росії Сергій Лавров відмовився вибачатися за роль РФ в загибелі МН17 над Донбасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?