Суд прийняв рішення по виробнику сурогату, який убив десятки осіб
Категорія
Події
Дата публікації

Суд прийняв рішення по виробнику сурогату, який убив десятки осіб

Суд прийняв рішення по виробнику сурогату, який убив десятки осіб
Джерело:  khar.gp.gov.ua

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для 27-річного харків'янина, якого підозрюють у виробництві "паленого" алкоголю, після вживання якого загинули десятки людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

Зловмиснику оголосили підозру за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення товарів із недоброякісної сировини, що призвело до отруєння і загибелі людей). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

У прокуратурі нагадали, що, крім організатора виробництва сурогатного алкоголю, затримали трьох його спільників і ще трьох господарів магазинів, які реалізовували цю продукцію.

Число загиблих від сурогатного алкоголю на Харківщині перевалило за 20.

Як повідомляв ONLINE.UA, за період з 21 по 30 вересня 2016 року в країні зареєстровано 77 випадків отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, з них 38 випадків закінчилися летально.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?