Стало відомо про інцидент, який викликав паніку в київському метро
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про інцидент, який викликав паніку в київському метро

Стало відомо про інцидент, який викликав паніку в київському метро
Джерело:  online.ua

У Києві через технічні причини припиняли рух поїздів на синій гілці метро.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Київський метрополітен.


"Синя гілка - їдемо тільки від "Теремків" до "Контрактової". З технічних причин знімаємо один поїзд в депо", - йдеться в повідомленні.


На даний момент метрополітен працює в звичному режимі, рух поїздів на "синій" гілці відновлено.


Проте під час технічних збоїв в роботі метро стався інцидент, який викликав паніку у пасажирів: на поїзд, який стояв біля платформи станції "Площа Льва Толстого", мчав інший потяг.


Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналістка Ольга Решетилова.


"Заходжу я сьогодні на Льва Толстого в останній вагон поїзда метро. Стою, втикаю в телефон. Поїзд не їде, двері не зачиняються. Стоїть хвилин п'ять. Вагон набився битком, вже, м'яко кажучи, тісно. А поїзд стоїть. І тут істеричний жіночий голос кричить "Поїзд!". І всі ці люди з вагона в один момент починають ломитися до дверей. Краєм ока я бачу, що в тунелі прямо на нас мчить інший потяг. Починається страшна тиснява. Хтось падає, по ньому топчуться, хтось застряє в дверях, комусь ламають руки ... Паніка неймовірна ", - написала вона.


"Через кілька секунд у вагоні залишилася тільки я і дідусь з паличкою, який просто не міг встати. Поїзд з тунелю спокійно зупинився перед нашим вагоном", - додала дівчина.


За її словами, якби поїзд дійсно врізався в вагон, вони з дідусем не встигли б вийти.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на станції метро "Героїв Дніпра" з'явилася нова, четверта тріщина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?