На суд над одіозною активісткою з "Айдара" прийшла Савченко: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

На суд над одіозною активісткою з "Айдара" прийшла Савченко: опубліковані фото

На суд над одіозною активісткою з "Айдара" прийшла Савченко: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковані фотографії з  засідання Апеляційного суду в Києві у справі активістки добровольчого батальйону "Айдар" Вікторії Завірухи, підозрюваної у розстрілі патруля на автозаправній станції в Києві в травні 2015 року, при цьому на фотографіях із залу суду помічена народний депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook народного депутата Ігоря Луценка.


"Зараз в апеляційному суді. Віта Заверуха. Беркута, нацгвардії і поліції всіх видів, осіб 300", - написав Луценко.


Інші знімки і відомості про про хід засідання суду опублікували на сторінці "Національного центру правозахисту" в Facebook.


«До громадськості під Апеляційним судом приєдналася нардеп Надія Савченко зі своєю сестрою Вірою Савченко. Також приїхали бійці батальйону «Айдар», - сказано в повідомленні.



«У судовому засіданні оголошено технічну перерву для того, щоб викликати захисників. Суд не задовольнив попереднє клопотання про відвід складу суду », - також інформують в соцмережі.


Затриманим Завірусі, Романюку, Кошелюку інкримінують "порушення громадського порядку в залі суду".


Відзначається. що активістів в зал суду не пускають, при цьому до будівлі стягують велику кількість правоохоронців.


До зали суду при цьому зміг потрапити народний депутат Семен Семенченко.


Відзначимо, 1 жовтня Віта Заверуха та інші підозрювані у розстрілі правоохоронців на АЗС в Києві в травні 2015 року мали вийти на свободу, проте правоохоронці знову затримали їх і доставили до зали суду.


Як повідомляв ONLINE.UA,  11 травня Віта Заверуха, затримана за підозрою у вбивстві двох міліціонерів і нападі на АЗС, порізала собі вени в залі Апеляційного суду.


Нагадаємо, в ніч на 4 травня 2015 року в Києві було скоєно розбійний напад на АЗС, в результаті були вбиті двоє співробітників правоохоронних органів.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?