Мережу обурив "московський" одеколон, який роблять в Україні: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу обурив "московський" одеколон, який роблять в Україні: опубліковано фото

Мережу обурив "московський" одеколон, який роблять в Україні: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У мережі викликав обурення вироблений в Харкові одеколон під назвою «Червона Москва», який продається в тому числі і в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського блогера і журналіста Сергія Іванова.


«Ефект гепочкі і допочкі. Місто Харків, вулиця Георгіївська, одеколон "Червона Москва", - написав Іванов і опублікував відповідне фото.


При цьому фотографія викликала ряд обурених коментарів в мережі.


Lesya Degtyariova: Я думала, такого вже не буває).



Ігор Звєрєв: Так це не єдина компанія з російським капіталом в Харкові. Є ще Харківський ХФЗ "Червона зірка", досить немаленька компанія, позиціонується як "вітчізняний виробник" з усіма наслідками, що випливають...



Henrikh Karpynskyi: Подивився склад - норм, нехай далі женуть.


Velikokhatsky Gennadiy: Напевно, питний.


Ірина Новохатний: Кернес вже після початку війни набрав в Харкові 65% на виборах мера. Так що, це скоріше ефект любителів гепочкі і допочкі.


Лариса Гайворонська: Не знаю, який запах випромінює, але виглядає огидно.


Борис Белевцов: Одеколон - таки так, перл в стилі гепа-допа. Парфумерна фабрика "Ефект" і за радянської влади так називалася. Назва цієї старючої і поганої вулиці взагалі не при справах - георгіївськими стрічками тут не пахне. Це найменування з ряду: Панасівська, Сидорівська...


Як повідомляв ONLINE.UA,  в справі про смертельне отруєння алкоголем в Харківській області сплив "російський слід", повідомив заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?