Філіппіни позадкували після слів президента про Гітлера
Категорія
Світ
Дата публікації

Філіппіни позадкували після слів президента про Гітлера

Філіппіни позадкували після слів президента про Гітлера
Джерело:  online.ua

В адміністрації  президента Філіппін Родріго Дутерте прокоментували його слова про лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера і наркоторговців на Філіппінах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське ТВ.


"Є три мільйони наркоманів (на Філіппінах. - Ред.). Я був би щасливий вбити їх ... Якщо у Німеччині був Гітлер, то у Філіппін є ...", - сказав раніше Дутерте, і після паузи вказав на себе.


Прес-секретар президента Філіппін Ернесто Абелла в спеціальній заяві повідомив, що Дутерте не асоціювати себе з Гітлером.


«Гітлер убив 3 млн невинних громадян, а Дутерте говорив про його «бажання вбити» 3 млн наркодилерів, щоб врятувати майбутнє наступного покоління країни і саму державу», - сказано в заяві.


За словами Абелла, Дутерте згадав особистість Гітлера в своїй промові в контексті того, як подають в ЗМІ його боротьбу з наркоторговцями.


Прес-секретар Дутерте підкреслив, що таким чином президент розкритикував порівняння його з колишнім лідером нацистів.


Нагадаємо, раніше  президент Філіппін публічно образив президента США Барака Обаму, після чого висловив жаль. 


Як повідомляв ONLINE.UA,  Дутерте також назвав "дурнем" генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй Пан Гі Муна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?