У кума Порошенка висміяли нову заяву Кремля по загибелі MH17
Категорія
Україна
Дата публікації

У кума Порошенка висміяли нову заяву Кремля по загибелі MH17

У кума Порошенка висміяли нову заяву Кремля по загибелі MH17
Джерело:  online.ua

У Інформаційних військах України - проекті очолюваного кумом президента України Петра Порошенка Юрієм Стецем Міністерства інформаційної політики - посміялися над черговою заявою Кремля про  результати міжнародного розслідування катастрофи малайзійського лайнера Boeing 777 рейсу МН17 над Донбасом у 2014 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter «ІнфоВійська України».


«Інша справа, якби слідство прислухалося до версії про кап-на Волошина і диспетчера Карлоса!», - поіронізували в соцмережі.


Відзначимо, 1 жовтня прес-секретар президента РФ Володимира Путіна видав нову заяву про розслідування катастрофи рейса MH17 на Донбасі.


«Слідство не можна вести, заздалегідь абстрагуючись від будь-яких версій, виходячи з парадигми, що винна саме Росія. У такому випадку воно приречене на необ'єктивність і провал», - заявив Пєсков.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в мережі також висміяли спроби прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова заперечувати роль Росії в загибелі малайзійського лайнера МН17 над Донбасом у 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?