Дурна помилка друкарні в Москві підірвала мережу: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Дурна помилка друкарні в Москві підірвала мережу: опубліковано фото

Дурна помилка друкарні в Москві підірвала мережу: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Одна з друкарень в Москві в Росії на листівці благодійної організації надрукувала «Трави бобрів» замість «Твори добро», при цьому в мережі від душі посміялися над історією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «Лентач».


«Московська друкарня «Столичний друк» «опечаталась» на листівці благодійної організації «Столиця милосердя» і відмовилася виплачувати компенсацію за зіпсований тираж, пославшись на ГОСТ СРСР від 1963 року», - сказано в повідомленні.


«Фонд «Столиця милосердя» замовив мільйон листівок. На листівці написано: «Переведіть пожертвування», там також має бути гасло «Твори добро». У друкарні помилилися і надрукували «Трави бобрів». В результаті тираж випущений. Фонд заплатив 375 тисяч рублів», - цитують в соцмережі російського зоозахисника Івана Макарова.


За словами Макарова, друкарня відмовилися визнавати свою провину, так як брак нібито займає менше п'яти відсотків роздрукованого простору.




«У друкарні кажуть, що ніхто цього не помітить і що варто роздавати листівки в тому вигляді, в якому вони зараз є. Розмір браку менше п'яти відсотків листа займає, тому він має місце бути відповідно до Держстандарту СРСР від 1963 року», - цитує «Лентач» зоозахисника.


При цьому захисники тварин побоюються, що небайдужі мешканці можуть серйозно прийняти зміст листівок і дійсно відправитися на цькування бобрів.


У той же час менеджер друкарні Іван заявив, що ніякої особливої ​​різниці між «Трави бобрів» і «Твори добро» немає, а представники фонду роздули конфлікт на порожньому місці, відзначають в соцмережі.


«Написи маленькі. Ніхто, кому я показував, різниці не бачив. «У мене є підозра, що це дизайнер перед звільненням підготував сюрприз», - сказав Іван.


«Лентач» також підкреслює, що помилка на даній листівці займає 4,7%.


При цьому в мережі факт курйозу викликав шквал коментарів.


Lesya Ndr: Який чудовий юридичний кейс.


Сдобнов Сергій: Дизайнерам, препресорам, коректорам і фотовиводу респект! Постебалися від душі!


Ірина Малюга: Звичайний ідіотизм!


Бімба Увагіні: Яка помилка? Це старий прикол, просто в друкарні працюють тіпочкі з почуттям гумору)


Дмитро Гінкота: По-любому фейк ... або дизайнер перестарався)


Як повідомляв ONLINE.UA,  в 2013 році ювілейні монети на честь папи Римського Франциска виявилися випущені з помилкою: в написи замість Jesus ("Ісус") було викарбовано Lesus. Ватикану довелося відкликати з продажу близько шести тисяч монет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?