Бойовики ДНР-ЛНР зробили тривожну заяву щодо розведення військ
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР-ЛНР зробили тривожну заяву щодо розведення військ

Бойовики ДНР-ЛНР зробили тривожну заяву щодо розведення військ
Джерело:  online.ua

Бойовики так званих ДНР  і ЛНР заявили про зрив відведення сил і озброєнь в районі Петровського в Донецькій області та населеного пункту Станиця Луганська в Луганській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новини Донбасу ».


Про зрив відведення озброєнь заявили представник російської сторони в Спільному центрі по координації і контролю Сергій Медведський і представник «силового крила» так званої ЛНР Олег Анащенко.


"Генерал Кременецький (глава української сторони в СЦКК - Ред.) повідомив про готовність до відведення своїх підрозділів, однак сигналу про те, що ЗСУ (в районі Петровського - Ред.) почали висуватися в тилові райони, не було", - заявив Медведський.


Він також повідомив, що відведення перенесено на більш пізній термін, час другої спроби відведення буде відомо орієнтовно через вісім годин.


При цьому бойовики так званої ЛНР заявили, що відведення озброєнь зірване і в районі Станиці Луганській.


"За вказівкою (українських представників в СЦКК - Ред.) Україна заявила про те, що вони не готові в даний момент відвести війська в напрямку Станиці", - заявив бойовик Анащенко.


Він також додав, що в районі населеного пункту Золоте все-таки почалося відведення озброєнь в рамках угоди про розведення сил.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше стало відомо, що жителі Станиці Луганській готують протести проти відводу українських військ від населеного пункту, який планується у зв'язку з домовленостями, досягнутими в Мінську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?