Війна на Донбасі: після розведення сторін на одній з ділянок почалися обстріли
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: після розведення сторін на одній з ділянок почалися обстріли

Війна на Донбасі: після розведення сторін на одній з ділянок почалися обстріли
Джерело:  5 канал

Після  розведення сторін  в районі населеного пункту Золоте в Луганській області бойовики так званої ЛНР почали обстріл в районі Новоолександрівки.


Про це заявив прес-офіцер сектору "Луганськ" Валентин Шевченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".


Шевченко підкреслив, що вдалося успішно відвести сили і військову техніку на відстань в кілометр по обидві сторони від лінії розмежування.


«На околиці міста Золоте відбулося розведення на визначені представниками ОБСЄ конкретні рубежі. Після відповідного сигналу військовослужбовці, які несуть службу на спостережних постах - відійшли на певні рубежі. Заздалегідь військовослужбовці провели роз'яснювальну роботу серед місцевого населення і попередили їх, що вони їх не залишають, не покидають територію і гарантують безпеку. Також представники місії ОБСЄ підтвердили, що на тій стороні також відбулося відведення військ. На задану відстань. Кількість особового складу вони не повідомляють», - розповів він.


Однак, вже через кілька хвилин після відведення, бойовики ЛНР почали стрілянину з гранатометів в районі Новоолександрівки.


Нагадаємо,  в районі Петровського в Донецькій області та населеного пункту Станиця Луганська в Луганській області відведення сил і озброєнь було зірване.


Як повідомляв ONLINE.UA, 21 вересня  Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі підписала Рамкове рішення  по розведенню сил на трьох ділянках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?