Щаслива країна: мережу підкорило добре відео про екс-президента Ізраїлю
Категорія
Світ
Дата публікації

Щаслива країна: мережу підкорило добре відео про екс-президента Ізраїлю

Щаслива країна: мережу підкорило добре відео про екс-президента Ізраїлю
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився добрий комедійний ролик про  померлого екс-президента Ізраїлю Шимона Переса, який зворушив користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спільноту Facebook "Куди піти в Ізраїлі".


Відзначимо, що відеоролик присвячений пошукам Переса нової роботи, і його випустили кілька років тому, але переклали російською тільки після смерті екс-президента. У процесі пошуків він приміряв на себе роль посильного з доставки піци, заправника, охоронця, і багато інших.


Працюючи касиром в супермаркеті він розповідав про акції: "Була така військова акція, операція "Ентеббе". Спочатку все було як постріл у темряву. Було незрозуміло: де терористи, де заручники? Від нас вимагалося бути зібраними, рішучими і тихими..."


"Ви знаєте, це як коли ви будуєте в Негеві текстильну фабрику, а всі думають, що щось інше...", - каже він в ролі коміка.


"Рузвельт якось сказав: єдине, чого варто боятися, - тільки самого страху. Подивися, як красива наша країна. Майбутнє належить тим, хто ризикує. Це не падіння, це твій особистісний ріст", - підбадьорює він чоловіка, що стрибає з парашутом, працюючи інструктором.



"Щаслива країна, де про відставного президента можна зняти такий ролик...", - прокоментував відео український журналіст і публіцист Костянтин Скоркін.


Інші користувачі мережі також висловили свої емоції від перегляду відео. Так, Evarist Kondakchyan написав: "Великий! Геніальний! Мудрий! Спочивайте з Миром..."


Klara Tuhvatullina: "Схиляючи голову, він мудрий!!!"


Lidiya Arshinova: "Світла пам'ять".


Клавдія Чесова: "Велика людина! Вічна пам'ять!"


Sergei Boyarsky: "Чудовий фільм! Пішов Титан нашої епохи".


Нагадаємо,  Шимон Перес помер в 94 роки, посмертно ставши донором органів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  багато світових лідерів приїхали в Ізраїль попрощатися з Шимоном Пересом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?