На Донбасі пояснили мету ранкової провокації бойовиків ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі пояснили мету ранкової провокації бойовиків ЛНР

На Донбасі пояснили мету ранкової провокації бойовиків ЛНР
Джерело:  online.ua

Заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко пояснив, що  бойовики так званої ЛНР блокували пропуск на КПВВ "Станиця Луганська"  з метою утримання мирних жителів на так званих "праймеріз".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-служби Луганської ОДА.


Відзначимо, що терористи заявили про необхідність закриття переходу через міст у Станиці Луганській через річку Сіверський Донець для ремонту. У той же час, місцеві жителі стверджують, що ніякого ремонту проведено не було.


"Як ми і припускали, ніяких ремонтних робіт на небезпечній ділянці моста терористи не збиралися проводити. Це підтверджують люди, які перейшли з неконтрольованої території в Станиці Луганській. Швидше за все, причини суто політичні: розгойдування ситуації зі створення нейтральних зон на Луганщині. Крім того, завтра в так званій ЛНР "праймеріз", тому, можливо, таким чином вони намагалися утримати потенційних виборців", - зазначив Клименко.


Заступник голови Луганської ОДА підкреслив, що робота пункту пропуску в Станиці Луганській налагоджується, і люди можуть вільно переміщатися в обох напрямках.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ЛНР відновили пропуск людей через КПВВ "Станиця Луганська" о 10:40.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?