Розстріляти без суду: Кадиров зробив кровожерливу заяву, з'явилося аудіо
Категорія
Світ
Дата публікації

Розстріляти без суду: Кадиров зробив кровожерливу заяву, з'явилося аудіо

Розстріляти без суду: Кадиров зробив кровожерливу заяву, з'явилося аудіо
Джерело:  Нова газета

Виконуючий обов'язки глави Чечні  Рамзан Кадиров  закликав розстрілювати всіх, хто, перебуваючи під впливом алкоголю або наркотичних речовин, порушують спокій і правила дорожнього руху.


Про це він заявив в ході наради з місцевими силовиками, чиновниками і духовенством, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Нову газету".


Кадиров порівняв водіїв, що керують транспортним засобом в нетверезому стані з "смертниками, у яких міна на поясі" і навів статистику, згідно з якою, кількість нетверезих порушників ПДР незмінно зростає, незважаючи на те, що в Чечні запроваджені суворі методи боротьби з подібними явищами.


Відзначимо, що глава Чечні ще в серпні 2015 розпорядився відбирати у порушників автомобілі, в результаті чого в перший же день на штрафні стоянки відправили близько тисячі транспортних засобів, але смертельні ДТП в Чечні і далі відбуваються практично щодня, а кількість наркоманів залишається колишньою.


"Тих, хто в Чеченській республіці порушують спокій, розстріляти до чортової матері. Нічого не має значення - закон, не закон... Розстріляти! Зрозуміли? Ассаламу алейкум і проблем немає! Ось це і є закон!", - заявив силовикам, розпалившись, Рамзан Кадиров.


Ці слова лідера Чечні могли почути всі, хто дивився семигодинні місцеві новини. Незважаючи на те, що вже в десятигодинних вечірніх новинах уривок з різкими заявами Кадирова вирізали з сюжету, в мережі поширили аудіозапис:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Рамзан Кадиров насмішив людей, коли з'явився на захід на честь Дня чеченської жінки в шоломі і латах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?