У Москві озброєний чоловік напав на синагогу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві озброєний чоловік напав на синагогу: з'явилося відео

У Москві озброєний чоловік напав на синагогу: з'явилося відео
Джерело:  L!fe #шоу

Озброєний чоловік з каністрою бензину увірвався в синагогу в центрі Москви, в результаті чого був важко поранений охоронець.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!FE.


"Сьогодні в одній з релігійних установ стався конфлікт між співробітниками охорони і чоловіком, поведінка якого була неадекватною. В результаті інциденту невідомий зробив кілька пострілів з пневматичного пістолета в охоронців, після чого був затриманий і доставлений в ОМВД для розгляду", - прокоментувала подію "Інтерфаксу "офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.


"Прийшла людина в синагогу, проникла туди з метою з кимось познайомитися з глав конфесії - його не пропустили, він спробував підпалити синагогу - йому це не дозволили зробити, він став з травматичної зброї відстрілювати співробітників охорони - співробітники охорони його знешкодили, наділи наручники і викликали поліцію", - сказала в ефірі "Росія 24" виконавчий директор Московської єврейської релігійної громади Олена Беренсон.


Пізніше вдалося з'ясувати, що затриманим виявився 40-річний житель підмосковного Корольова Іван Лебедєв. Правопорушника перевіряють на осудність.


З відвідувачів синагоги ніхто не постраждав, однак охоронець був тяжко поранений в груди і голову, і госпіталізований. У мережі з'явилося відео з місця події:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Підмосков'ї невідомі атакували пост поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?