Бойовик Стрєлков брудно облаяв Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков брудно облаяв Путіна: з'явилося відео

Бойовик Стрєлков брудно облаяв Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін брудно облаяв президента Росії  Володимира Путіна  за його дії на міжнародній арені.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Стрєлков не поскупився на вираження і назвав російського президента "повією", "терпилою" і "бомжем з підворіття". Так, на думку бойовика, Путін "бігає то до американців, то до китайців, то знову до американців", за що удостоївся від нього визначення "повія".


Також, в ході обговорення  підготовлюваної «Курильської угоди» між Кремлем і Токіо, Гіркін заявив, що Путін, - "крендель, який за Собчаком портфель носив", і що не він буде торгувати територіями Російської Федерації.


На думку колишнього ватажка бойовиків ДНР, в 2014 році президент РФ побоявся, і тепер буде відступати, продаючи все, навіть Кремль. У мережі оприлюднили повний відеозапис інтерв'ю, в якому бойовик дозволив собі такі висловлювання:


Відео: YouTube/РОЙ ТВ


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ігор Стрєлков-Гіркін звинуватив Володимира Путіна в злочинах проти російського народу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?