Будні "русского мира": в мережі з'явилася шокуюча історія з Донецька
Категорія
Події
Дата публікації

Будні "русского мира": в мережі з'явилася шокуюча історія з Донецька

Будні "русского мира": в мережі з'явилася шокуюча історія з Донецька
Джерело:  doneckforum.com

У Донецьку п'яний "ополченець" за кермом автомобіля відкрив вогонь по двом машинам через те, що йому не дали дорогу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Донецький форум.


"Вчора близько 7 години вечора, на Сеченова бухий в дупль дірявий (або расеянен) за кермом, підрізав зустрічну машину, побив водія цієї машини і намагався його застрелити з пістолета. Водієві зустрічної "пощастило": він примудрився втекти в якісь кущі. І дірявий в нього не попав", - написав користувач з ніком yan.


"У цей час повз проїжджала легкова машина. У машині перебувала сім'я з маленькими дітьми. Цей виродок став стріляти і по цій машині. У машину потрапив, але в пасажирів начебто ні", - продовжує свою розповідь форумчанин.


За його словами, поліція на місце події приїжджати відмовилася.


"Поліцаї виїжджати відмовилися. Сказали, це справа" військової поліції ". Начебто приїздили гестапівці. Подробиці буду знати ввечері", - написав користувач.


Пізніше він оприлюднив деталі інциденту.


"Тільки що дізнався причину вчорашнього побиття зі спробою вбивства і стріляниною на Сеченова. Бухий дірявий, їдучи назустріч потерпілому, метрів за 100 до потерпілого, почав йому моргати фарами. Мовляв, зупинись і пропусти мене - я їду. Потерпілий як їхав, так і їхав собі. А дірявий, бачучи таке свавілля і неповагу до нього, прямо перед ним вилетів йому в лоб і перегородив машиною йому рух ", - написав користувач.


"Після цього він вийшов з машини і почав" пояснювати "потерпілому, що він не правий. Потерпілий перед побиттям і стріляниною встиг тільки почути щось типу" Ти що, с*ка, не бачиш що Я їду, якого х*іна не зупинився?". Загалом мотив у дірявого, виявляється, був образа. Тоді, напевно, можна людей кришити наліво і направо", - зазначив форумчанин.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ДНР готують провокативні обстріли Донецька, щоби потім звинуватити в них ВСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?