Саакашвілі заявив про готовність повернутися в Грузію
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі заявив про готовність повернутися в Грузію

Саакашвілі заявив про готовність повернутися в Грузію
Джерело:  online.ua

Колишній президент Грузії, нинішній глава Одеської ОДА  Міхеїл Саакашвілі  заявив про готовність повернутися на батьківщину, де проти нього порушено кримінальні провадження.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна", який цитує грузинський телеканал "Руставі-2".

"Я дійсно збираюся повернутися в Грузію і захистити інтереси результатів виборів", - заявив Саакашвілі в Нью-Йорку під час зустрічі з прихильниками партії "Єдиний національний рух", яку він заснував.

За його словами, політсила здобуде перемогу на майбутніх виборах в Грузії, оскільки вона стала сильнішою.

Також Саакашвілі зазначив, що глава Нацполіціі України Хатія Деканоїдзе також повинна повернутися в Грузію.

"Дане питання не вирішене з членами партії, так як партія в кінцевому підсумку сама повинна все вирішити, але я наприклад, привіз би Хатію Деканоїдзе в Грузію і призначив би міністром внутрішніх справ", - сказав політик.

Нагадаємо, що парламентські вибори в Грузії відбудуться 8 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ Грузії Георгій Мгебрішвілі заявив, що екс-президент країни і нинішній глава Одеської ОДА  Міхеїл Саакашвілі буде арештований в разі перетину державного кордону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?