У бойовиків ДНР і ЛНР стартували "праймеріз", Плотницкий уже проголосував
Категорія
Політика
Дата публікації

У бойовиків ДНР і ЛНР стартували "праймеріз", Плотницкий уже проголосував

У бойовиків ДНР і ЛНР стартували "праймеріз", Плотницкий уже проголосував
Джерело:  РІА Новини

У так званих ДНР і ЛНР 2 жовтня стартували  "праймеріз" - попереднє голосування.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".


За словами бойовиків, "праймеріз" стануть підготовкою до проведення місцевих виборів голів міст і районів в "республіках". Для участі в ньому в ЛНР зареєструвалися 243 кандидата.


Ватажок ЛНР Ігор Плотницкий вже взяв участь в попередньому голосуванні в Луганську.


"Я сам із задоволенням беру участь в праймеріз, хоча це слово не зовсім наше, російське, але всі ми розуміємо значення цього заходу для" республіки ". Це дійсно дуже важливий крок на шляху визнання нашої" республіки ". Це говорить про те, що "Луганська народна республіка" може цивілізовано провести вибори. Ми готові до цих виборів. Я вважаю, що потрібно і своєчасно ", - заявив Плотницкий журналістам на виборчій дільниці в Луганську.


За його словами, він голосував "за настання миру, за спокійне життя".


"За повернення до наших трудових буднів, за хорошу, сильну економіку, за радісних наших дітей, за хорошу пенсію для наших пенсіонерів, я вважаю, що ці депутати вже точно наберуть максимум голосів", - додав терорист.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики ДНР поширили в школах Донецька листівки із закликом взяти участь в їх "праймеріз".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?