"Праймеріз" бойовиків ДНР: з'явилися перші відео
Категорія
Політика
Дата публікації

"Праймеріз" бойовиків ДНР: з'явилися перші відео

"Праймеріз" бойовиків ДНР: з'явилися перші відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися перші відео з  "праймеріз" бойовиків  ДНР, які проходять 2 жовтня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на канал сепаратистів в YouTube.


На першому відео показано виборчу дільницю №132, яка знаходиться в одній зі шкіл. При вході висять повітряні кульки, в будівлі грає музика, а по коридорах ходять пенсіонери. Вони ж і голосують на так званих "праймеріз", пред'являючи паспорти і отримуючи бюлетені.


Станом на 11:30, в урнах назбиралося вже досить бюлетенів.


За словами одного з членів комісії, дільниця відкрилася в 8, а вже в 9 туди з'явилися "іноземні спостерігачі". З якої країни, правда, не уточнюється.



На іншому відео "журналістка" говорить, що "праймеріз" проходять під егідою ОБСЄ, за голосуванням спостерігають представники 50 країн, в тому числі Франції, Великобританії, Фінляндії, Італії.


На ролику виступає нібито спостерігач-італієць, який коментує "вибори" російською мовою з акцентом.



Нагадаємо, що більшість країн цивілізованого світу не визнають ДНР і ЛНР незалежними республіками.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ОБСЄ заявили, що спостерігачі місії не будуть присутні на праймеріз, які бойовики ДНР запланували на 2 жовтня.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?