Бойовики на Донбасі недолуго копіюють США: в мережі жорстко висміяли "праймеріз" ДНР-ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики на Донбасі недолуго копіюють США: в мережі жорстко висміяли "праймеріз" ДНР-ЛНР

Бойовики на Донбасі недолуго копіюють США: в мережі жорстко висміяли "праймеріз" ДНР-ЛНР

Бойовики ДНР і ЛНР, які 2 жовтня вирішили провести на окупованих ними територіях так звані «праймеріз»

, недолуго імітують американські традиції, через які вони нібито воюють з Україною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог українського журналіста Дениса Казанського.

«Бантустани ДНР і ЛНР, вся ідеологія яких побудована на ненависті до Заходу і США, і які нібито воюють проти «американської маріонетки Порошенка», сьогодні проводять "праймеріз". "ПРАЙМЕРІЗ", бл**ь!!!» — написав він.

Журналіст додав, що бойовики зуміли в черговий раз його здивувати.

«Все ж таки кожного дня люди вміють дивувати. Де лиш вони примудряються черпати натхнення», — з іронією зазначив блогер.

За його словами, на окупованих територіях Донбасу можна спостерігати «зразковий приклад карго-культу».

«Купка дикунів, що відчайдушно борються проти західної демократії, врешті приходить до того, що починають імітувати цю саму демократію у себе в найкарикатурнішому вигляді, аби довести Заходу свою повноцінність. Спочатку ти два роки будуєш «руській мір», а потім виявляється, що побудована якась пародія навіть не на США, а на країну третього світу, яка копіює США», — написав він.

В результаті виходить «пародія на пародію».

«Замість «Макдоналдса» — відкривається його самопальна копія «ДонМак». Замість нормальних виборів — нікому на зрозумілі і не потрібні «праймеріз», сенсу яких не розуміють навіть ті, хто їх організував. Дивлячись на це, виникає враження, що на Донбасі не в Росію хочуть, а в Америку, і намагаються усіма силами імітувати США», — іронізує журналіст.

Казанський додав, що не випадково флаг «Новоросії» було «здерто у армії конфедератів, прибравши з нього фотошопом зірочки».


«Я з самого початку підозрювава, що тут щось нечисто. Тепер все стає зрозуміло. На Донбасі будують не руський, а американський світ! Весна була не російською, а американською!» - саркастично заявив блогер.

Також він з гумором зазначив, що «чи то справді Плотницький — рептилоїд і жидомасон, як про це кажуть деякі російські націоналісти, чи то просто сам «руській мір» є глибоко дефектним і вторинним щодо світу західного, а тому приречений його копіювати та імітувати завжди і скрізь».

Блогер додав, що «два роки люди боролись з «неграми на танках» і «найманцями НАТО», а врешті стали проводити «праймеріз» і відкривати «ДонМаки».


"Точно кажу, і тут без Держдепу не обійшлося. Губарєв — американський агент. Захарченко таємно отримує вказівки від Нуланд і Обами. Плотницький — маріонетка Сороса. Пригадуєте, як нещодавно він плазував перед американцем Монсоном і викатував йому поляну з червоною ікрою? Ну от, і я теж пригадую. Говорити вони можуть що завгодоно, але судити людей треба за справами, а не за словами», — резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше були опубліковані перші відео з «праймеріз» бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?