Путін борется за життя, але все одно потрапить під суд: у Росії назвали дату
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін борется за життя, але все одно потрапить під суд: у Росії назвали дату

Путін борется за життя, але все одно потрапить під суд: у Росії назвали дату

Спроби президента РФ Володимира Путіна уникнути відповідальності за загибель авіалайнера Boeing-777 рейса МН-17 з 298 людьми на борту заздалегідь приречені на поразку, і вже в 2018 році може початись міжнародний судовий процес з цієї справи.

Таку думку висловив відомий російський блогер і фінансист Слава Рабінович, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

«Коли міжнародна слідча група з МН-17 і урядів постраждалих країн, плюс держави Радбезу ООН, домовляться про формат міжнародного суду (Росія один такий можливий формат вже саботувала шляхом вето на Радбезі ООН в 2015 році, але це не настільки важливо), колеса міжнародного правосуддя закрутяться повільно, але вірно. Я думаю, це відбудеться в 2018 році », - заявив він.

На його думку, "Росії будуть висунуті вимоги вже цим судом: зажадають всі архівні записи та журнали військових частин, відрядні листи з іменами, секретні накази, списки відряджених військовослужбовців, опис та номери задіяної військової техніки, списки ієрархії командування всього ланцюжка, від самого верху до самого низу ".


Рабинович додав, що подібні відомості називаються circumstantial evidence, якщо вони є непрямими обставинами і/або доказами, і прямими фактами, розкриття яких вимагатиме міжнародний суд.


"Звісно, зараз Путін бореться не просто за владу і гроші для себе і свого організованого злочинного угруповання. Він бореться за своє життя, так що, якщо до 2018 року не відбудеться палацового перевороту, або ще не прилетять інші несподівані і випадкові обставини у вигляді "чорних лебедів", достатні для того, щоб так чи інакше змести режим, готуйтеся до чергового всажування на трон цього упиря, короля російської черні", - з сарказмом зазначив він.


Блогер висловив упевненість, що "на вимоги вже не міжнародної слідчої групи, а міжнародного суду, Путін і його ОЗУ відмовлять, починаючи з невизнання самого цього суду, продовжуючи невизнанням юрисдикції цього суду, і закінчуючи всім іншим саботажем того, що називається due legal process (судового процесу), на цей раз міжнародним саботажем міжнародного і визнаного всіма, крім РФ, суду ".


"Іншої тактики для них немає і бути не може: інакше доведеться визнати повномасштабну російську військову інтервенцію проти України, і це для них ще більший Ящик Пандори. Звичайно, було б дуже добре, щоб хоча б на той час Україна вже підготувала, нарешті, свої позови, із звинуваченнями РФ в агресії і військових злочинах проти України і українського народу ", - додав Рабінович.

У той же час він запропонував подивитися в відкритих джерелах інтернету, "як спочатку, протягом років, займався саботажем Муаммар Каддафі в схожих обставинах вибуху літака над Локербі, і всю історію Каддафі далі, з невеликими поправками на деталі".
"Про пом'якшення санкцій проти путінського режиму, введених за анексію Криму і агресію проти України, не може бути й мови. Від слова "зовсім". Але у випадку саботажу міжнародного суду Росія буде звинувачена в obstruction of justice in international court (ігноруванні правосуддя в міжнародному суді ), що призведе до введення ще більш жорстких санкцій проти путінського режиму більшістю держав, порушених трагедією МН-17, плюс усіма іншими державами Радбезу ООН", - переконаний він.


Як наслідок, на думку Рабіновича, "РФ буде де-факто виключена з G-20, а пересування Путіна і ватажків його ОЗУ по світу буде значно ускладнене на офіційному рівні, а персональні санкції, за принципом "Списку Магнітського", будуть введені проти групи приблизно зі 100 фізичних осіб, які вже зараз відомі міжнародній слідчій групі, в цей список обов'язково увійдуть Шойгу і Лавров ".


"Я не виключаю введення нових жорстких секторальних санкцій. Всі типи цих санкцій торкнуться прямі економічні та інші інтереси дуже широкої групи людей, що послужить черговим розширенням тріщини між інтересами так званих" еліт "ще більшої кількості угруповань", - підкреслив фінансист.


Ще одним наслідком стане заборона Путіним виїзду з Росії ще більшого числа людей, "список яких вже зараз налічує мільйони, якщо не десятки мільйонів чоловік, вважаючи членів сімей, цей список буде розширено в два або три рази".


"Фінансовий і економічний колапс, або ціла серія таких, пронесеться не одним вихором по всій країні, відвалюючи цілі регіони і рухаючи країну все ближче до Громадянської війни, влаштованої Путіним і його Росгвардією. На той час всю Росію буде ненавидіти весь цивілізований світ, і міжнародна громадська думка торкнеться всіх російських громадян, незалежно від позиції кожного", - переконаний він.


При цьому говорити про те, "коли, де і за яких обставин настане точка біфуркації (вибуху)", поки неможливо, так як Путін і його оточення "знищили всі три гілки влади, і знищили інститути виборів і змінюваності влади".

"Імовірність великої крові в Росії росте з кожним днем ​​вже зараз. Те ж саме можна сказати про ймовірність великої крові в світі, через Росію, так як світ ще ніколи не мав справи з самої відмороженою міжнародної гебешною мафією, яка захопила ядерну зброю і незліченні грошові ресурси. Драматично зростає і ймовірність палацового перевороту, з непрогнозованими наслідками. Тільки тут треба враховувати величезну складність: вся ОПГ занадто сильно зав'язана у величезній кількості тяжких злочинів, і палацовий переворот не гарантує стабілізації інтересів якоїсь однієї групи ", - попередив Рабинович.


Він додав також, що після зміщення Путіна "може початися неконтрольований для всіх цих груп каменепад - тактика Путіна "замазати всіх" є сильним зброєю в його руках".


"Імовірність попадання особисто Путіна на лаву підсудних в міжнародному суді мізерно мала: не вірю, що при такому ризику ОЗУ не подбає про його ліквідацію. Але абсолютно очевидно одне: з минулого тижня годинник відраховує зворотний хід путінського державного перевороту та узурпації влади, і не існує тих сил, які дозволять Путіну виграти протистояння з усім світом. Крім однієї сили: ядерної зброї", - попередив блогер.



"Безславний кінець дворового гопника, який став міжнародним терористом і військовим, державним та посадовим злочинцем, котрий маскується під главу держави. Історію переписати вже не вдасться. Поїзд пішов", - резюмував Рабинович.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський письменник на смішному прикладі показав, як люди Путіна брешуть про загибель Boeing MH17 на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?