Трамп хамськи висловився на адресу Клінтон: у Путіна пораділи
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп хамськи висловився на адресу Клінтон: у Путіна пораділи

Трамп хамськи висловився на адресу Клінтон: у Путіна пораділи
Джерело:  realtimepolitics.com

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп  на своєму черговому виступі перед виборцями висміяв свого опонента Хілларі Клінтон і заявив, що вона не зможе керувати країною через слабке здоров'я.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Real Time Politics.

"Це жінка, яка за ідеєю повинна боротися з різними речами, і вона не може пройти 15 футів до свого автомобіля", - сказав Трамп.

Політик відійшов від трибуни і спародіював, як пересувалася  Клінтон, коли їй раптово стало погано на церемонії 9/11, присвяченій пам'яті жертв теракту в Нью-Йорку.

У Росії радіють.

Так, журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов в своєму Twitter написав: "Трамп про Хілларі: Ця жінка повинна боротися проти Путіна і Китаю, а вона не може пройти 15 футів до своєї машини. Це вже занадто".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше кандидат в президенти США від Демократичної партії  Хілларі Клінтон звинуватила Росію у втручанні в американські вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?