7 місць на тілі, які зрадницьки видають ваш вік
Категорія
Краса
Дата публікації

7 місць на тілі, які зрадницьки видають ваш вік

7 місць на тілі, які зрадницьки видають ваш вік
Джерело:  beauty.allwomenstalk.com

Ми завжди хочемо виглядати молодшими, ніж ми є. Але на нашому тілі є місця, які видадуть ваш вік. Правда, і тут можна обдурити, якщо дбати про ці місця, але робити це потрібно завжди.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на beauty.allwomenstalk.com


ОЧІ


Коли ви мружиться або смієтеся, в куточках очей утворюються зморшки. Вони прекрасні, але якщо ви сміхотливі від природи, вам варто починати використовувати креми для очей якомога раніше.


Наносіть макіяж на очі дуже ніжно, намагаючись не розтягувати тонку шкіру. Або взагалі обходьтеся без нього у всіх випадках, коли це можливо.





РУКИ


Наші руки постійно знаходяться під впливом сонця і вітру, особливо кисті. Вони і старіють швидше. Ніхто не закликає вас бути білоручкою, але зволожувальні, захисні і сонцезахисні креми для рук продовжать вашу молодість на дуже багато років.


Дивно, але факт: навіть у чоловіків-слюсарів, якщо вони роками працюють руками в мастильних матеріалах - буває ніжна і гладка шкіра рук.





МОЧКИ ВУХ


Мочки вух відвисають з віком у всіх. Винятків не буває.


Не варто прискорювати цей процес масивними сережками.




ЛОБ


Тут зморшки найпомітніші. І ось в чому біда: їх появу легко помітити, і без косметологічних процедур неможливо виправити або замаскувати. Хіба що носити характерний чубчик.


Але ось попередити можна. Сонцезахисні креми, широкополі капелюхи і зволожувальні креми для обличчя запобігають їх появі.





Губи


З віком помітніші ваші зморшки на губах при поцілунках або палінні. Ви палите? Вибір ваш, але це прискорює старіння губ.


І не виходьте на вулицю без зволожувального бальзаму для губ. І не тисніть так сильно на помаду, коли фарбуєте губи. Не розтягуйте собі рот завчасно.




ШИЯ


Саме шия і зона декольте старіють дуже наочно. А чому? Тому що ви в останню чергу згадуєте про них, коли зволожуєте обличчя або наносите сонцезахисний крем. А на шиї і грудях така ж ніжна шкіра, як і на обличчі. Не забувайте про це.





МІМІЧНІ ЗМОРШКИ І ВАЖКА ЩЕЛЕПА


Шкіра під підборіддям, складки в куточках губ - якщо вони відвисають, повернути їх до нормального стану без операцій і ін'єкцій майже неможливо.


Що можна зробити, крім регулярного зволоження шкіри?


Вам слід уникати, наскільки це в ваших силах, різкого набору і зниження ваги. Так у вас не відросте «зоб» під нижньою щелепою.





Вам варто регулярно відвідувати стоматолога, особливо якщо ви страждаєте від бруксизму, нічного скрипу зубів. Стерті зуби і неправильний прикус - рік за роком зменшують відстань між щелепами і підсилюють зростання мімічних зморшок. Хто б міг подумати, що стан ваших зубів так сильно впливає на зовнішність? А це так.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?