Епатажна українська співачка похвалилася вдалою рибалкою: з'явилися фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Епатажна українська співачка похвалилася вдалою рибалкою: з'явилися фото

Епатажна українська співачка похвалилася вдалою рибалкою: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Солістка епатажного українського колективу Nikita і зірка журналу Playboy Даша Астаф'єва поділилася знімками з риболовлі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.


«Щукин син !!!», - підписала Даша одне фото з уловом, друге підписано: «Поцілований і випущений».


Чи виконала чи випущена рибка три бажання красивої рибалки, поки не повідомляється, але захват у шанувальників цими фото Даша викликала. «Йоршеві пощастило бути поцілуваним», «Молодець Даша. Справжня хижачка! », - пишуть коментатори. Співачку навіть запросили на полювання.



Нагадаємо, нещодавно Даша зізналася, що одне бажання у неї вже здійснилося. Вона навіть опублікувала фото в обнімку з молодою людиною, правда, обличчя його не показала і не сказала, хто він.



В одному з інтерв'ю  Астаф'єва розповіла, що сама викликала своє кохання."Почала більше часу приділяти своїм мріям. Щоранку, прокинувшись, проробляла один і той же ритуал: уявляла чоловіка своєї мрії, як ми з ним кудись летимо на літаку, як сваримося і миримося, як я народжую нашу дитину, а він чекає ... Я ніби писала свою історію кохання. І одного разу вона збулася ", - поділилася секретом Даша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?