"Хвора людина Європи": Україну попередили про серйозну небезпеку
Категорія
Політика
Дата публікації

"Хвора людина Європи": Україну попередили про серйозну небезпеку

"Хвора людина Європи": Україну попередили про серйозну небезпеку
Джерело:  online.ua

Прислуховуватись до порад «доброзичливців», які намагаються повернути стосунки з Росією попри її агресію в Україні, може бути смертельно небезпечним для нашої країни.

Таку думку у статті для ONLINE.UA висловив політичний експерт Євген Магда.

«Робити за Україну необхідну роботу Захід не стане — це необхідно розуміти. Вже сьогодні спостерігається тривожна тенденція: європейські політики, зацікавлені в нормалізації відносин з Росією, намагаються підібрати для України підходящий їхнім інтересам образ», — підкреслив він.

На думку експерта, це може бути образ «моста між Сходом і Заходом, чи то бар'єру від російської експансії, чи то "хворої людини Європи", що потребує постійного піклування сусідів».

«В цьому випадку дослуховуватись до порад "доброзичливців" смертельно небезпечно, їхні ініціативи здатні перетворити нашу країну у сіру зону в центрі Європи з елементами зовнішнього управління», — попередив він.

Також Магда нагадав, що «Революція Гідності стала ще одним шансом змінити Україну і її позиціонування у навколишньому світі».

«Російська гібридна агресія дозволила нашій країні вислизнути з тіні Кремля, продемонструвавши зацікавленність в розставанні з російською сферою впливу», — резюмував він.


Більше читайте на ONLINE.UA - Казус з націоналістами: Україна вийшла з тіні Кремля, але є проблема.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?